NEI is een methode om onverwerkte gebeurtenissen, emotionele  problemen  en lichamelijke klachten  op een prettige manier definitief op te lossen. In je leven doe je allerlei emoties op. Deze emoties worden in je cellen als herinnering opgeslagen en veroorzaken blokkades die kunnen leiden tot allerlei klachten. Deze blokkades worden opgespoord via het onderbewuste middels een spierspanningstest en door deze blokkades op te heffen kunnen we bijvoorbeeld achter de reden van gewichtstoename komen. 

 

Niet alleen bij problemen met je gewicht, maar bij alles waar je 'last' van hebt kan het doeltreffend werken. Denk aan lichamelijke klachten zoals rugpijn, hoofdpijn en allerlei andere fysieke klachten. Maar ook bij emotionele problemen zoals angsten, depressies, boosheid etc kan het mooi ingezet worden. Ook kinderen met bijvoorbeeld dyslexie, ADHD en faalangst hebben veel baat bij een NEI-sessie. NEI is zelfs inzetbaar als je zwanger wil worden of wilt stoppen met roken.

 

Ben je nog niet bekend met NEI therapie en wil je er meer over weten om te bepalen of deze vorm van therapie bij jou past, bel of mail me dan gerust voor meer informatie.